Wijkambassadeurs

De ChristenUnie Rotterdam is erg betrokken bij de stad en deze betrokkenheid houdt niet op bij de deur van het stadhuis. Het is het verlangen van de ChristenUnie Rotterdam om in alle wijken van Rotterdam een wijkambassadeur te hebben. Een wijkambassadeur kent zijn wijk en weet wat er speelt in zijn wijk en wat er nodig is. Zo weet de fractie ook wat er in wijken en buurten gebeurd.

In een aantal wijken is er al een wijkambassadeur, in een aantal ook nog niet. Daarvoor vragen wij uw hulp. U bent als Rotterdammer waarschijnlijk net zozeer bij de stad betrokken en wilt dit graag praktisch maken. Daarom zou de ChristenUnie Rotterdam graag
met u in gesprek komen. Wij waarderen de input en inbreng van al onze leden. Uw bijdrage telt hierin zwaar mee, u kent de zwakke en sterke kanten van uw leefomgeving.  In deze gesprekken kunnen we samen de juiste richting bepalen voor onze mooie stad.

Word je enthousiast om samen met ons energie te steken in uw wijk en zo een extra helpende hand te zijn voor de zittende politici?
Zet dan nu de stap om kennis te maken onder het genot van een goede kop cappuccino. Dan gaan we open het gesprek in om alle opties met elkaar te bespreken. Het doel zal dan zijn hoe we uw kennis, betrokkenheid en bewogenheid voor de wijk en stad willen combineren met de capaciteiten van ons bestuur en fractie om zo het beste van de Rotterdammers in te zetten voor Rotterdam. 

E-mail dan je gegevens naar: wijkambassadeurs@rotterdam.christenunie.nl. Wij zullen contact met u opnemen.